Kontakt

DeluxeHomeart ApS
Niels Bohrs Vej 12 A th.
6000 Kolding
CVR. No: 41148209

Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du som forhandler læse nærmere om levering, annullering og fortrydelse mv. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@deluxehomeart.com eller ringe til os på +45 71991909.

 

Betaling og levering

Ved første bestilling er der forudbetaling, derefter mulighed for 7-14 dages netto. Det er herudover muligt at betale med VISA kort, Mastercard eller Mobilepay.

Ved forudbestilling af varer er det muligt at anvende VISA kort og Mastercard, men pengene trækkes først ved afsendelse af varerne. Det er ydermere muligt at betale via. direkte bankoverførsel.

 
Fragt

Fragtpriser afhænger af leveringssted samt ordrestørrelse. Alle bestillinger udbringes som udgangspunkt af GLS og Danske Fragtmænd.

Ordrestørrelse: Fragtpris:
0 – 30 kg (GLS) 49 DKK
30+ kg (Danske Fragtmænd) Afhænger af pallestørrelse og leveringssted

Tilbudvarer leveres altid ufranco

 

Returfragt ved fortrydelse

– Der modtages ikke varer retur uden forudgående aftale.

– Ved fejlkøb af varer, der returneres i originalemballage, vil der bliver modregnet 15% for håndtering.

– Hvis originalemballagen er opmærket med f.eks. priser, vil der blive modregnet 25% ved kreditering.

– Varer der ikke returneres i originalemballage, vil blive modregnet med 50%.

– Prismærkede varer vil ikke blive krediteret.

– Varer der er faktureret for mere end 1 måned siden, vil ikke blive krediteret.

– Der tages kun varer retur, der er sendt franco.

 

Ved fejlekspedition fra vores lager, bliver varerne naturligvis ombyttet uden omkostninger.

 

Adresse til returnering:

DeluxeHomeart
Niels Bohrs Vej 12 A th.
DK-6000 Kolding
Mrk.: Returvare

Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse (evt. sat fast på den yderste papkasse med tape eller lignende – ikke på den originale emballage) og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.

 
Reklamationer, beskadigede varer og returnering

Hvis din pakke er synligt beskadiget, når fragtmanden leverer den, er det vigtigt, at du lader være med at tage imod den. Så sendes den automatisk retur til os.

Vi ombytter eller krediterer naturligvis fejlbehæftede eller fejlleverede varer uden beregning. Bemærk venligst, vi tager ikke varer retur, der ikke er i original emballage.

Ved reklamationer kontakt hurtigst muligt DeluxeHomeart på mail kundeservice@DeluxeHomeart.com med et vedlagt foto, så vi kan arrangere returfragt af det defekte produkt.

 

Databehandling

Ifølge persondataforordningen, GDPR, gør vi opmærksom på, at vi har registeret oplysninger om Jeres virksomhed. Oplysningerne omfatter butiksnavn, kontakt person, kontakt mail, adresse informationer, CVR nr., betalingsbetingelser og i nogle tilfælde information om kundens åbningstid.

De registrerede kundeoplysninger benyttes og behandles i tilfælde af:

 

  • Kundeoprettelse
  • kunde ordreafgivelse
  • Kunde forespørgsel
  • Reklamation & kunde feedback
  • Kunde events og lign
  • Interne statistikker

 

DeluxeHomeart indsamler og behandler nødvendig kundeinformationer, for at kunne levere den ydelse, kunden efterspørger.

DeluxeHomeart opbevarer/gemmer ikke betalingsmidler, som kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignede.

Hvem videregives kundeinformation til:

Kundeinformation afgivet af kunden selv videregives til virksomhedens interne afdelinger. Derudover udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte kundeoplysninger med henblik på at levere varer og serviceydelser. Herunder er der tale om fragtmænd.

Hvordan lagres kundeoplysninger:

Hos DeluxeHomeart lagres kundeoplysninger op til 5 år ifølge krav fra regnskabslovgivningen. Kundekøb som foretages gennem DeluxeHomeart’s online B2B salgskanal, besøg af sælgere eller ordreafgivelse via telefonopkald, modtager kunden altid en ordrebekræftelse sendt pr. mail, hvor der medfølger salg- og leveringsbetingelser. Som kunde hos DeluxeHomeart har du altid ret til at frasige dig retten til at have adgang til DeluxeHomeart’s online b2b salgskanal.

Sikkerhed og databeskyttelse:

Kundedata som vi benytter og behandler vil blive kontrolleret og opdateret løbende.

DeluxeHomeart fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade, såvel direkte som indirekte, der måtte opstå som følge af misbrug af medlemmers brugerlogin og adgangskode, såfremt dette misbrug ikke er sket som følge af uagtsom handlemåde fra DeluxeHomeart.

Ønsker du nærmere information på, hvilke konkrete kundeinformationer vi har liggende, bedes du kontakte os på mail: kundeservice@Deluxehomeart.com, eller ved at ringe til os på telefon nr. +45 71991909

Med venlig hilsen 
DeluxeHomeart